ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
http://sourta.blogspot.gr/search/label/%CE%A1%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CF%81%20%CE%91%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD
Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Συνολικές προβολές σελίδας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συμμετοχή του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος -Ελπίδα-Πολιτισμός" 3 Δεκεμβρίου 2019 στις εκδηλώσεις του 1ου Λύκειο Χαλκίδας για τη Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α" Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός"  επισκέφτηκε  στις 3 Δεκεμβρίου  2019  το 1ο Λυκείου Χαλκίδας , κατόπιν προσκλήσεως,  με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας. 
Σκοπός της επίσκεψης να ενημερωθούν μαθήτριες και μαθητές  του Λυκείου σχετικά με την αναπηρία σε διάφορες εκφάνσεις της . Προβλήθηκαν δυο video. To ένα αφορούσε την "Μετακίνηση χωρίς εμπόδια- προσπέλαση " όπου διαφαίνονταν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κινητικά ανάπηροι στο δομημένο περιβάλλον .
Το άλλο αφορούσε   τη δυνατότητα καλλιτεχνικής έκφρασης των ατόμων με αναπηρία . Οι μαθητές επί πλέον είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για θέματα αναπηρίας με άτομα που την βιώνουν. Επίσης παρακολούθησαν πως άτομα με νοητική αναπηρία \μέσω της  εικαστικής τέχνης βελτιώνουν τις δεξιότητές τους.

Ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε σ' αυτή την πολύ σημαντική διοργάνωση του 1ου Λύκειο Χαλκίδας  από τους:  Αντρέα Κολίσογλου, Μαρία Λαδογιάννη, Ειρήνη Μερτζιάνη και Μαρία Μπασούκου.

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α " Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" ευχαριστεί  την διευθύντρια του Λυκείου κα Μαρία Ματθαίου , όλο το διδακτικό προσωπικό καθώς και τις μαθήτριες - μαθητές για το ενδιαφέρον τους  και την άριστη φιλοξενία τους.   

Το Διοικητικό Συμβούλιο

*************************************************************************

Posted by sourta-ferta on 6:50 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συμμετοχή του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος -Ελπίδα-Πολιτισμός" 3 Δεκεμβρίου 2019 στις εκδηλώσεις του 1ου Λύκειο Χαλκίδας για τη Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery