ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
http://sourta.blogspot.gr/search/label/%CE%A1%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CF%81%20%CE%91%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD
Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Συνολικές προβολές σελίδας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας
Ξεκίνησαν οι συνελεύσεις των Οργανώσεων Μελών  ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια για την υποδοχή των νέων μελών του, με μεγάλη επιτυχία. Οι νέοι σφοι και σφισσες που έκαναν την ηλεκτρονική εγγραφή στην πλατφόρμα i syriza, προσέρχονται στις οργανώσεις αυτοπροσώπως για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, σύμφωνα με το καταστατικό.
Μέχρι σήμερα έχουν γίνει από τις:
Ο.Μ. Ερέτριας (με την παρουσία του Ν.Σιόλια-συντονιστή της Ν.Ε. Εύβοιας, τον σ. Γ. Παπασωτηρίου- αναπληρωτή συντονιστή, τον σ. Γ. Ακριώτη- πρώην βουλευτή και τον Ν. Αρβανίτη μέλος της Ν.Ε.). Η Ο.Μ. Ερέτριας εξέλεξε και το συντονιστικό της όργανο, που θα προχωρήσει την ανασυγκρότηση της οργάνωσης και την επέκτασή της στην Αμάρυνθο και το Γυμνό.
Ο.Μ. Αλιβερίου (με την παρουσία το σ. Ν. Σιόλια- συντονιστή της Ν.Ε. Εύβοιας, τον  σ.  Τ.Πρατσόλη- πρώην βουλευτή, την σ. Γ. Σίμωση και τον  Γ. Θαλασσινό- μέλη της Ν.Ε.), στην οποία έγινε συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο για το Συνέδριό του.
της νεοσύστατης Ο.Μ. Κύμης (με την παρουσία της σ. Γ. Σίμωση- μέλους της Ν.Γ. και του σ. Σ. Βαρδαρού- πρώην αναπληρωτή Γεν Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας). Πέρα της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης, έγινε ενημέρωση και για τα ζητήματα των δομών Υγείας, του Νοσοκομείου Κύμης και του ΕΚΑΒ στην περιοχή.
Της Ο.Μ. Χαλκίδας (με την παρουσία του σ. Θ. Τσούπου- μέλους της Κ.Ε., του σ. Β. Αποστόλου- βουλευτή Εύβοιας, του σ. Ν. Σιόλια- Συντονιστή της Ν.Ε., των σφων Γ. Ακριώτη και Τ. Πρατσόλη- πρώην βουλευτών), για την υποδοχή νέων μελών. Έγινε ενημέρωση για τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, το πολιτικό σχέδιο που αναπτύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ, στο δρόμο για το συνέδριό του, έγιναν πολλές τοποθετήσεις από τα μέλη σε έναν πλούσιο και γόνιμο διάλογο.
Οι συνελεύσεις των Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια θα συνεχιστούν. Στόχος της Ν.Ε. είναι να δημιουργηθούν και άλλες οργανώσεις, τουλάχιστον στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους, ώστε Ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιστοιχίσει τις οργανωμένες δυνάμεις του με τους Δημοκρατικούς, Αριστερούς, Προοδευτικούς Πολίτες που τον στηρίζουν.

Χαλκίδα 2 Δεκ. 2019
Από το Γραφείο Τύπου


*************************************************************************

Posted by sourta-ferta on 12:30 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery