Η Πανήγυρις του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Πανήγυρις του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδος

Στον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ελευθερίου του Σωφρονιστικού Καταστήματος Χαλκίδος, το οποίο εόρταζε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία με συλλειτουργούς τους Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό - Ιεροκήρυκα, Ιωάννη Θεοδωρακόπουλο - Προϊσταμενο της Ενορίας Αγ. Ταξιαρχών Χαλκίδος, και τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα.

Μεταξύ των εκκλησιαζομένων ήταν και η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δήμητρα Σακελλαράκη, οι Πρόεδροι Δημοτικών Οργανισμών κ. Αναστασία Μακαρώνα-Ψυχογιού, Σοφία Χονδρογιάννη, η Εισαγγελέας επόπτρια των Φυλακών κ. Όλγα Ηλιοπούλου και, φυσικά, Διοικητής του Γο «οικοδεσπότης» Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης κ. Σπυρίδων Αθανασίου.

Αφού συμμετείχαν στο Κοινό Ποτήριο πολλοί εκ των προσελθόντων πιστών και λίγο πριν την Απόλυση, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε διδακτικό λόγο με έναυσμα την διδασκαλία της Αγίας μας Εκκλησίας περί ελευθερίας και πως κάθε άνθρωπος μπορεί να καλλιεργεί αυτό το θεόσδοτο χάριμα.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ψαθέρης.




*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages