Σύσκεψη για το σχέδιο μεταφοράς του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σύσκεψη για το σχέδιο μεταφοράς του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, για το σχέδιο μεταφοράς του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας εκτός του αστικού ιστού.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ Χρυσόστομος, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Σοφία Νικολάου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας κ. Σπύρος Αθανασίου και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών κ. Γιώργος Κωστίκας.
Κύρια θέματα της συζήτησης ήταν η αναγκαιότητα μεταφοράς του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας εκτός του αστικού ιστού και οι προϋποθέσεις κατασκευής νέου σωφρονιστικού καταστήματος σε έκταση που θα διαθέσει η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος στην περιοχή ΠΕΙ Δοκού Χαλκίδας.
Όλοι οι φορείς συμφώνησαν στην από κοινού λήψη των απαραίτητων μέτρων κι ενεργειών προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα η μεταφορά.


                                                                               Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων



*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages