Πρόσκληση συμμετοχής στο καρναβάλι Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πρόσκληση συμμετοχής στο καρναβάλι Χαλκίδας

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.
Ετοιμαζόμαστε και φέτος να γιορτάσουμε τις αποκριές με μια σειρά εκδηλώσεων αναβίωσης παραδοσιακών εθίμων, γλεντιού, πάρτι για τα μικρά παιδιά και τους μεγάλους, συναυλίες,  με την έναρξη του Τριωδίου, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και με αποκορύφωμα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 1 Μαρτίου 2020.
Εφέτος «ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» που θα παρουσιάσουμε μέσα στον Ευβοϊκό την τελευταία Κυριακή της αποκριάς (1/3/20), θα είναι ένα θέαμα διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές, στο κλίμα και το ρυθμό της αποκριάς, πλαισιωμένο από περίτεχνες φιγούρες και σκηνικά, μουσική, εφέ ήχου και φως, πυροτεχνήματα και με πολλές άλλες εκπλήξεις.
Δημιουργήστε την Ομάδας σας, βάλτε τις μάσκες, την αποκριάτικη στολή σας κι ελάτε να ανεβάσουμε τη Χαλκίδα στην κορυφή του χάρτη των καρναβαλιστικών πόλεων της χώρας μας
Το Καρναβάλι με τα πεζοπόρα τμήματα, θα γίνει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου το απόγευμα (ώρα έναρξης 16:00) και περιλαμβάνει τη μεγάλη παρέλαση με τυμπανιστές, Καρναβαλιστές, Άρματα, κλπ, που ξεκινούν από το Κόκκινο Σπίτι και καταλήγουν στην παραλία. Ακολουθεί η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ», με ξέφρενο γλέντι και διασκέδαση μέχρι αργά το βράδυ. Παράλληλα στους εμπορικούς δρόμους της πόλης,  με δρώμενα, φωτιές, κεράσματα, θέατρο δρόμου, τυμπανιστές, μουσικές σκηνές, συναυλίες… δίνουν το στίγμα της αποκριάς, σ΄ ένα πανηγύρι χαράς & κεφιού.

Δική σας είναι η επιλογή τι θα ντυθείτε και πόσο θα εντυπωσιάσετε.
Δηλώστε συμμετοχή τώρα, με την παρέα σας ή την ομάδα σας!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020
Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου του ΔΟΑΠΠΕΧ, στο τηλέφωνο: 2221351171 – 2221351164 (ώρες γραφείου) / Fax: 2221061072  e-mail: dchalkis@otenet.gr

*Σας αποστέλλουμε συνημμένα τη φόρμα συμμετοχής και με νεότερη δελτίο μας, θα σας ενημερώσουμε για το σύνολο των αποκριάτικων εκδηλώσεων μας.
Επισήμανση: Είναι σημαντικό για την καλύτερη διοργάνωση της παρέλασης των καρναβαλιστών, να λάβουμε τις συμμετοχές σας το συντομότερο δυνατό.


  Για το Γραφείο Τύπου
Γιάννης Στέρπης
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ... by Vagelis Moutoupas on Scribd
*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages