"ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail" 2020 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

"ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail" 2020

Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία εκκίνησης αγώνα στην Ελλάδα, δόθηκαν οι 2 εκκινήσεις για 5η συνεχή χρονιά  του “ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail” την Κυριακή που μας πέρασε 19 Ιανουαρίου 2020. Στις δύο διαδρομές  πήραν εκκίνηση συνολικά 760 αθλητές.
 Η περιοχή των πηγών και του φαραγγιού του ποταμού Έρκυνα στην Λιβαδειά -(που ονομάζεται Κρύα) αποτελεί περιοχή απαράμιλλου φυσικού κάλλους με τα γάργαρα νερά να κυλάνε σε επίπεδα διαμορφώνοντας καταρράκτες, ενώ πλατάνια και πλούσια βλάστηση συμπληρώνουν την εικόνα-  πλημμύρησε από αθλητές συνοδούς και επισκέπτες !
Οι καιρικές συνθήκες ήταν σχεδόν ιδανικές,2 χλμ.της διαδρομής έγιναν σε ζώνες με χιόνι που απόλαυσαν οι αθλητές και η Λιβαδειά γέμισε δρομείς από όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδας που βρέθηκαν στην πόλη για να τρέξουν στις δύο διαδρομές.
Στη μεγάλη διαδρομή πρώτος έφτασε στον τερματισμό ο Λειβαδίτης αθλητής της SALOMON HELLAS Γιώργος Διαλεκτός με ρεκόρ διαδρομής 2.09.19 , στη 2η θέση τερμάτισε ο Ηλίας Σαγκριώτης KASIMISTRAINNING  MY ATHLETE  MY NUTRITION SAUCONY GREECE με χρόνο 2.16.14 ενώ τρίτος ήταν ο Βασίλης Μπαλαμώτης VMAX με χρόνο 2.16.15..
Στην ίδια απόσταση για τις γυναίκες, πρώτη ήταν η Ελένη Σαριδάκη RETHIMNO CRETE με χρόνο 2.43.19 ,δεύτερη η Ξανθή Μαρία THE RUNNERS PROJECT με χρόνο 2.44.28,  και στην τρίτη θέση ήταν η Φωτεινή Κολόκα SALOMON HELLAS με χρόνο 2.49.20.
Την παράσταση έκλεψε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Αγγελόπουλος που προκάλεσε «σεισμό» στα σημεία που περνούσε.
Στη μικρή διαδρομή  νικητής αναδείχτηκε ο  Κώστας Ζήνδρος Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς με χρόνο 0.56.55, δεύτερος ο Νίκος Δημητριάδης  MY ATHLETE  με χρόνο 0.57.37 και τρίτος ο Γιώργος Μανιώτης Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς με χρόνο 0.57.47  ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη MY ATHLETE CHOZEN TEAM με χρόνο 1.10.34 , δεύτερη η Βίκυ Κατσάνου TELMISSOS TEAM PORIKOS  με χρόνο 1.12.00 και τρίτη η Βάσω Ανέστη με χρόνο 1.15.27 .

Και μια πρωτιά για συμμετοχή ομάδας με αθλητή ΑμΕΑ!
Μαζί μας ήταν ο youyou Hellas και η ομάδα του οι Δρομείς Ελπίδας!
Mε πιλότο το Σπύρο Ρούσση, έτρεξαν στην διαδρομή των 10.8km και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα όλης της πόλης!
Οι δρομείς Ελπίδας είναι μια ομάδα δρομέων που τρέχουν παιδιά ΑΜΕΑ με “ζοελέτ”  υποστηρίζοντας την χωρίς όρους συμμετοχή στην ζωή!
Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και όλους τους δρομείς για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους καθώς επίσης όλους τους πολίτες της Λιβαδειάς που αγκάλιασαν την εκδήλωση.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, τον Ο.Π.Α.ΣΤΕ. και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς – Εύβοιας, που μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν με όλη τους την δύναμη.
Ευχαριστούμε για τη σημαντική συμβολή τους:
Τους δεκάδες εθελοντές, από την Λιβαδειά, και την Δεσφίνα που με τη δική τους πολύτιμη προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του αγώνα.
Για την σημαντική βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα που πρόσφερε η Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς,
Επίσης:
Το γιατρό και συνοδοιπόρο μας κ. Ιωάννη Περγαντά .
Το Ε.Κ.Α.Β Λιβαδειάς.
Το Δασαρχείο Λιβαδειάς.
Την τροχαία Λιβαδειάς
Το Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών της πόλης.
Το προσωπικό του Δήμου Λεβαδέων

Τον Γιάννη Καραγιάννη για τα χειροποίητα έπαθλα που φιλοτέχνησε για τον ΛΕΒΑΔΟ mountain trail  nefosland.gr
Τους μεγάλους χορηγούς:
Αλουμίνιο της Ελλάδος
Βιομηχανία ζυμαρικών Ήλιος
Καφέ Αrt Νouveau.
Την εταιρία αθλητικών ειδών Saucony
Την Αθηναϊκή Ζυθοποιεία
Το Κτήμα Μουσών της οικογένειας ΖΑΧΑΡΙΑ
Τους χορηγούς που είτε υλικά είτε χρηματικά στήριξαν αυτήν την προσπάθεια
PRESSTEAZE – ESPRESSOBAR, ΚΩΤΣΑΔΑΜ – Παραδοσιακό Παντοπωλείο,  ΣΟΔΕΙΑ – ΑΦΟΙ Ακριδόπουλοι , Καραγιάννης Ελαστικά, Φροντιστήρια Ξένων γλωσσών PALSO, MELKART –LOGISTICS, BROSTA-Τροφοδοσίες – Διανομές, ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΟΥ ΟΕ – Προϊόντα γάλακτος, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ – Υλικά Οικοδομών, ΚΥΝΣΕΠ ΕΡΚΥΝΑ, RED BULL, ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ, PICCOLO PIZZA, ΠΑΝΘΕΟΝ , ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ SUPER MARKET, ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΣΙΦΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, κ. Λίτσα Γεραντώνη.
Τους ανθρώπους που φρόντισαν για το γεύμα των αθλητών
Λουκάς Μαμούρης, Χρήστος Μπούρας,  Γιώργος Αυγέρης, Γιάννα Μπούρδη και τον Βασίλη Κουτσούμπα
Τους Χορηγούς Επικοινωνίας που συμβάλουν σημαντικά στην προβολή του αγώνα
ΕΡΑ ΣΠΟΡ , STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛAΔΑΣ, ΣΕΙΡΙΟΣ FM, STEREA SPORT, RUNNING NEWS, I-RUN, RUNNER MAGAZINE, FREE RUN, ΡΑΔΙΟ ΘΗΒΑ, SPORT EVENT, CITY FM 92, STEREA NEWS, ΣΚΥΤΑΛΗ, ASOPICHOS, VIOTIA PLUS, E-HANI, ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΛΙΑΡΤΟΣ, ΔΙΑΒΗΜΑ ORCHOMENOSPRESS, PERMISSOSPRESS

Ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία:

Το Foto – Trexoume που ανέλαβε την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα.
Και μπορείτε να δείτε και να προμηθευτείτε τις φωτογραφίες σας στο link https://foto-trexoume.gr/levadosmountaintrail2020
Την Chronolog που φρόντισε για την χρονομέτρηση των αθλητών μας
Αποτελέσματα: https://results.chronolog.gr/resultsv3.aspx?ev=b39feabd3bb09f8df0e97afe57a6ef23&pp=64d5&c=0

Καλή αντάμωση στον 6ο “ΛΕΒΑΔΟ mountain trail”  στις 24 Ιανουαρίου 2021

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages