Συνελήφθησαν (2) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας, τα οποία κατηγορούνται για παράβαση του τελωνειακού κώδικα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν (2) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας, τα οποία κατηγορούνται για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Κατασχέθηκαν αδασμολόγητος καπνός και πακέτα τσιγάρων.
Συνελήφθησαν, χθες (12-02-2020) σε περιοχές της Βοιωτίας, δύο (2) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (800) γραμμαρίων.

Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά, ένας 51χρονος αλλοδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (850) γραμμαρίων, καθώς και (30) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.

Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού και πακέτων τσιγάρων θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages