Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, με την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, για το Νοσοκομείο Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, με την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, για το Νοσοκομείο Χαλκίδας

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Τη Δευτέρα 01/06/2020  έγινε συνάντηση στο Δημαρχείο με πρωτοβουλία της ΟΜ Χαλκίδας, αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενης από τους Πρατσόλη Τάσο, πρώην βουλευτή, Τζαφέρο  Παναγιώτη, πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας-Καρύστου-Κύμης, Καλαθέρη Τάσο, επικεφαλή της δημοτικής παράταξης δημοτικό σύμβουλο και Βουκούτη Γιάννη συντονιστή της ΟΜ, με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κα Βάκα Έλενα με θέμα την πορεία των συνοδών έργων που είναι άκρως απαραίτητα για την, επιτέλους, ασφαλή μετεγκατάσταση και πλήρη λειτουργία του νέου Νοσοκομείου.
Η συζήτηση έγινε σε γόνιμο κλίμα. Ενημερωθήκαμε από τη Δήμαρχο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα (εντός του Ιούλη 2020) θα είναι έτοιμα τα έργα αποχέτευσης ομβρίων και λυμάτων, καθώς και η ολοκλήρωση του δρόμου πρόσβασης. Όσον αφορά τη προσωρινή λύση της ύδρευσης, που είναι ικανή να βοηθήσει τη λειτουργία του νέου Νοσοκομείου, θα επιλυθεί οριστικά η μόνιμη ύδρευση εντός τετραμήνου.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ισχύσει το εν λόγω χρονοδιάγραμμα, μετά τις πολύ μεγάλες καθυστερήσεις που είχαμε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα τη μη έγκαιρη λειτουργία του, παρά το γεγονός ότι εδώ και δύο χρόνια, ήταν έτοιμο κτιριακά και πλήρως εξοπλισμένο.
Τέλος τονίσθηκε και η άσκηση πίεσης εκ μέρους της δημοτικής αρχής προς το Υπουργείο Υγείας για τις απαραίτητες προσλήψεις ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού, προκειμένου να λειτουργήσει με ασφάλεια και πλήρως το νέο Νοσοκομείο που από πολλά χρόνια το έχει ανάγκη και το δικαιούται η Εύβοια.

Το γραφείο τύπου της ΟΜ Χαλκίδας του ΣΥΡΙΖΑ


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages