Στην τελετή έναρξης της “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020” η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην τελετή έναρξης της “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020” η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης του ιστιοπλοϊκού αγώνα “EVIA ISLAND REGATTA – ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020”, που υλοποιείται από το Επιμελητήριο Ευβοίας, το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Ευβοίας (Σ.Α.Μ.Ε.Ε.) και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας και πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 2 Αυγούστου, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Στο σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους εμπνευστές της ιδέας, η οποία τείνει να γίνει θεσμός καθώς και στους συνδιοργανωτές που συνέβαλλαν στην υλοποίησή της. “Θα ήθελα να καλωσορίσω όλα τα πληρώματα και τους ιστιοπλόους στη Χαλκίδα, στην αρχόντισσα του Ευβοϊκού, στην όμορφη πόλη μας που είναι πραγματικό κόσμημα.
Στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, ενός νησιού που ξεχωρίζει, ενδείκνυται για ιστιοπλοΐα, τουριστικές αποδράσεις και για να ζει κάποιος μόνιμα. Πιστεύω ότι το εγχείρημα αυτό καταδεικνύει ακριβώς τον καλό αέρα όχι μόνο στην ιστιοπλοΐα αλλά και στη συνεργασία που έχουμε όλοι στο Νομό Ευβοίας.”.
Στο τέλος του χαιρετισμού, η Οργανωτική Επιτροπή προσέφερε στη Δήμαρχο μια αναμνηστική πλακέτα ως ένδειξη ευχαριστίας για τη βοήθεια και τη στήριξη του Δήμου στη δράση αυτή.

 
Γραφείο Τύπου

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages