Eιδική σύσκεψη για τον κορονοϊό από τον Δήμο Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Eιδική σύσκεψη για τον κορονοϊό από τον Δήμο Χαλκιδέων

Ειδική σύσκεψη συγκάλεσε χθες, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα με κύριο θέμα την ενημέρωση σχετικά με το σχέδιο δράσης του Δήμου ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού και τους τρόπους εφαρμογής του, ώστε να επιτευχθούν η αποτελεσματική πρόληψη και η ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών.
Ειδικότερα, η Δήμαρχος τόνισε την αναγκαιότητα της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας από τους εργαζόμενους καθ’όλη τη διάρκεια του ωραρίου καθώς και την αποφυγή συνωστισμού τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους των Υπηρεσιών και ζήτησε από τους Αντιδημάρχους την απόλυτη προσοχή και τήρηση των μέτρων στους χώρους αρμοδιότητάς τους και να οριστεί ένας αρμόδιος συντονιστής ανά χώρο εργασίας.
Επιπρόσθετα,ενημέρωσε ότι θα τοποθετηθούν προστατευτικά διαχωριστικά πλαίσια (plexiglass) σε όσες Υπηρεσίες έρχονται σε συχνή και άμεση επαφή με το κοινό, θα θερμομετρούνται όλοι και θα τηρείται κατάλογος ονομάτων και τηλεφώνων σε όσους εισέρχονται, ενώ παράλληλα θα εξοπλιστεί ο Δήμος με rapid test, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ταχείας ενέργειας σε περίπτωση εμφάνισης υπόπτου κρούσματος κορονοϊού στους εργαζόμενους.
Τέλος, σχεδιάστηκε το πλάνο για τον νέο κύκλο απολυμάνσεων των κοινοχρήστων χώρων, που ήδη έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται και θα συνεχιστούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χαλκιδέων και Υπεύθυνος Διαχείρισης COVID κ. Γιάννης Πανταζής, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Βασίλης Γουρνής, Γιώργος Πάνος και Σοφία Χονδρογιάννη, ο Τεχνικός Ασφαλείας του Δήμου Χαλκιδέων κ. Νίκος Μεταξάς, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Καθαριότητας κ. Ιάκωβος Βασσιάς και ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας και Αναπληρωτής Υπεύθυνος Διαχείρισης COVID κ. Αντώνης Μητράκης.

Γραφείο Τύπου 


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages