Προγραμματισμένες εργασίες αντικατάστασης αγωγού την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις περιοχές της Δροσιάς και της Κανήθου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Προγραμματισμένες εργασίες αντικατάστασης αγωγού την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις περιοχές της Δροσιάς και της Κανήθου

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους καταναλωτές, ότι θα διακοπεί η υδροδότηση στις περιοχές της Δροσιάς και της Κανήθου, λόγω αντικατάστασης τμήματος του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης διατομής Φ700, από το βράδυ της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου και ώρα 22.00 μ.μ. ως το πρωί του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ..
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις βραδινές ώρες, με δύο συνεργεία που θα δουλεύουν ταυτόχρονα, για να περιοριστεί στο ελάχιστο ο χρόνος εκτέλεσης και η όχληση των κατοίκων των παραπάνω περιοχών.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας το σύνολο των αποθεμάτων της και τροφοδοτώντας εναλλακτικά περιοχές, προκειμένου να συμπτύξει, όσο είναι δυνατόν, τη ζώνη διακοπής υδροδότησης.
Γραφείο Τύπου 


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages