Προγράμματα Ψυχικής Υγείας Πανεπιστημίου Αιγαίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Προγράμματα Ψυχικής Υγείας Πανεπιστημίου Αιγαίου

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου  λαμβάνοντας υπόψη τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, την ισχύουσα νομοθεσία περί μοριοδότησης, αλλά και τις υφιστάμενες συνθήκες ανακοινώνουν την προκήρυξη επιμορφωτικών προγραμμάτων στους ακόλουθους τομείς: Εκπαίδευση, Ψυχολογία, Συμβουλευτική, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά & Τέχνη.

Έναρξη Προγραμμάτων: 15 Ιανουαρίου 2021
 
Μεθοδολογία Διδασκαλίας
Τα Προγράμματα πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, ασύγχρονα, χωρίς να απαιτούν την ταυτόχρονη παρουσία του εκπαιδευόμενου, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μελετά βάσει του δικού του χρόνου και των υποχρεώσεών του. Εφόσον αρθούν τα μέτρα για την προστασία από τον Covid19, επιλεγμένα προγράμματα θα πραγματοποιούνται με το μεικτό μοντέλο εκπαίδευσης (δια ζώσης και εξ αποστάσεως).

Ποιότητα Προγραμμάτων
Τα Προγράμματα υλοποιούνται  από το Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο και απονέμει με την ολοκλήρωση του εκάστοτε προγράμματος στον κάθε εκπαιδευόμενο Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης, στο οποίο θα αναγράφονται οι ακριβείς αποδιδόμενες ευρωπαϊκές επαγγελματικές πιστωτικές μονάδες (ECVET).
Οι διδάσκοντες των Προγραμμάτων είναι μέλη ΔΕΠ και επαγγελματίες με μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία.

Μοριοδότηση
Τα Προγράμματα εξασφαλίζουν την εξής μοριοδότηση:
- 2 Μόρια στο σύστημα διορισμών και προσλήψεων εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ – αναπληρωτές, αδιόριστοι υποψήφιοι)
- 10 μόρια για διορισμούς εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ
- 0,5 Μόρια στη διαδικασία επιλογής στελεχών εκπαίδευσης (Nόμος 4547 (ΦΕΚ Α’ 102/12.06.2018 , Άρθρο  24,περίπτωση ββ και άρθρο 21, α)

Προκηρύξεις και άμεση εγγραφή:


Πληροφορίες: 2251036580 και 2251036520


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages