Εξεδόθη το Νέο Οδοιπορικό της Χορωδίας - Ορχήστρας της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εξεδόθη το Νέο Οδοιπορικό της Χορωδίας - Ορχήστρας της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος

Με την συμπλήρωση 40 ετών δράσης και προσφοράς της Χορωδίας-Ορχήστρας Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, η Υπεύθυνη της Χορωδίας κ. Μαγδαληνή Αργυράκη-Θεολόγος, αξιοποιώντας το πλούσιο αρχείο της, συνέταξε και αποτύπωσε σε βιβλίο τα τελευταία 20 χρόνια ζωής, πολιτιστικής και παιδαγωγικής προσφοράς της Χορωδίας-Ορχήστρας.

Ο δεύτερος τόμος «Οδοιπορικό Χορωδίας-Ορχήστρας Νέων Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος 1981-2020» είναι η συνέχεια του πρώτου, που εξεδόθη το 2000 και περιγράφει την δεύτερη εικοσαετία της Χορωδίας-Ορχήστρας, η οποία ιδρύθηκε από τον μακαριστό Μητροπολίτης πρώην Χαλκίδος κυρό Χρυσόστομο Α΄ (Βέργη) και συνεχίζει να προσφέρει με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου και την ακούραστη συμπόρευση της υπευθύνου της Χορωδίας κ. Μαγδαληνής Αργυράκη, του μαέστρου κ. Παύλου Κουρμπέτη, των μουσικών κ. Βασιλικής και κ. Κωνσταντίνου Κουρμπέτη και των υπευθύνων των επί μέρους τμημάτων της Χορωδίας, πρεσβυτέρας Χρυσούλας Καλαφάτη, κ. Αλεξάνδρας Αραβίδου-Κουρμπέτη, κ. Άννας Ροδά και την συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών και εφήβων.

Σε καιρούς αμφισβήτησης, το νέο Οδοιπορικό της Χορωδίας-Ορχήστρας Νέων της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, αποτελεί μαρτυρία χαράς και βεβαιότητα ότι με θεμέλια την αγάπη και την ομαδικότητα, στόχους τον ρυθμό, την σύνθεση και τη δημιουργία, μέσα από το πάντρεμα ρομαντισμού και ρεαλισμού, η Χορωδία-Ορχήστρα Νέων της τοπικής μας Εκκλησίας γαλουχεί τα νεαρά της μέλη με ήθος και ιδανικά, ώστε να κάνουν την χρηστότητα τρόπο ζωής και, ως μονάδες, να είναι ωφέλιμοι για την οργάνωση της κοινωνίας μας.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages