Με ένα κίτρινο τριαντάφυλλο ήρθε η 13η νίκη του Ολυμπιακού (18-5 την ΑΕΚ) - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με ένα κίτρινο τριαντάφυλλο ήρθε η 13η νίκη του Ολυμπιακού (18-5 την ΑΕΚ)


Ένα κίτρινο τριαντάφυλλο περίμενε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης παίκτριες του Ολυμπιακού την Τετάρτη το βράδυ στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά στον αγώνα με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών. Το κίτρινο τριαντάφυλλο ήταν μια χειρονομία των κοριτσιών της ΑΕΚ ως δείγμα αναγνώρισης της μοναδικής επιτυχίας του Ολυμπιακού να κατακτήσει - μόνο με Ελληνίδες αθλήτριες - το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Βουδαπέστη.

Ο αγώνας φυσικά δεν αντέχει σε κριτική αφού η ανωτερότητα του Ολυμπιακού είναι δεδομένη. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 18-5 και πέτυχε την 13η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ΑΕΚ παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 18-5

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 5-2, 6-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 3, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα, Τορνάρου 3, Τριχά 3.

ΑΕΚ (προπονήτρια Κική Λιόση): Τσουρή, Α. Λούδη 1, Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη 1, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου 1, Κώτσου, Τσόπελα, Δανέζη, Αηδονοπούλου.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου - Ποσποτικης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages