Ρόγκα ξεκόλλα τα πήρες όλα!! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ρόγκα ξεκόλλα τα πήρες όλα!!

 Ερμήλιος -Ληλάντιο 2 - 3 στον τελικό των Παμπαίδων

Ρόγκα ξεκόλλα τα πήρες όλα!!!!! ήταν το σύνθημα που δονούσε την κερκίδα του "Ενωσιακού από τους φίλους του Ληλαντίου στον χθεσινοβραδινό τελικό παμπαίδων Εύβοιας.

Και δεν είχαν άδικο αφου την περίοδο αυτή η ομάδες του του Ληλαντίου που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΕ έβαψαν στα Ερυθρόλευκα τα πρωταθλήματα Νέων,Παίδων,και χθες το βράδυ, το πρωτάθλημα Παμπαίδων.
Ο Ερμήλιος προηγήθηκε στο  1′ με γκολ του Γρηγοριάδη (1-0), ωστόσο λίγο πριν το φινάλε του
ημιχρόνου ο Παπασχόλης με εκπληκτικό φάουλ από πλάγια, έκανε το 1-1 για το Ληλάντιο.

Στην επανάληψη, το Ληλάντιο πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Χαλιώτη (1-2), λίγο αργότερα ο Ερμήλιος έφερε το ματς στα ίσια (2-2) με εντυπωσιακό φάουλ του Μακρή, όμως προς το τέλος του αγώνα και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους στα πέναλτι, το Ληλάντιο με γκολ του Ζάνιου  έκανε το 3-2 και το Ληλάντιο κέρδισε ακόμη μία κούπα!!!!!.

ΛΗΛΑΝΤΙΟ (Μαρίνος): Λεοντής, Κόκλας, Χαλιώτης, Τζάνος, Παπαγεωργίου, Παπασχόλης, Μαϊσογλου, Καλέντης, Ζάνιος, Μαόφης, Κηρύκος, Σκουμπρής, Καρλατήρας, Τσαλούμας, Λεοντής Γ., Ορφανόπουλος Δ., Λαθουράς, Ορφανοπούλου Αικ.

ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Ερμήλιος Δημ): Σταθαράς, Αραπάκης, Κοροβέσης, Τούντας, Πανταζέλος, Μπακρής, Πανταζέλος Φ., Διοκμετζίδης, Γκριτζάλας, Γρηγοριάδης, Νικολάου, Παπαχαραλάμπους, Πλέρος, Αγγελόπουλος, Μπισιώτης, Μπενέκος, Κοκκάλας, Τόγιας.

Φωτογραφίες του αγώνα σε λίγο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages