9ος ποδηλατικός γύρος Λιβαδειάς - Sourta-Ferta

Post Top Ad

9ος ποδηλατικός γύρος Λιβαδειάς

Ο 9ος ποδηλατικός γύρος 2018 πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στις 7.30pm με αφετηρία την πλατεία Λάμπρου Κατσώνη και τερματισμό το parking της Κρύας !!
Οργανώνεται από τον Α.Κ.Ο.Λ . σε συνεργασία με την αθλητική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων , την Ελληνική Ένωση Έρευνας & διάσωσης Λιβαδειάς, την ποδηλατική ομάδα ALL TERRAIN και την Α.Λ.Φ.Α.Λ.
Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας των προσφύγων , όλοι μαζί στέλνουμε το μήνυμα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
Σύμφωνα με την προκήρυξη :
Οι μετέχοντες θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες ηλικιακά.
1.1. Στην 1η κατηγορία θα μετάσχουν κορίτσια και αγόρια γεννημένα μέχρι το 2009, δηλαδή μέχρι 9 ετών, καθώς επίσης και οι ηλικίες 10-14 ετών
1.2. Στην 2η κατηγορία θα μετάσχουν γυναίκες και άνδρες από 2003 και μεγαλύτεροι, δηλαδή από 15 ετών και μεγαλύτεροι.
Για κάθε κατηγορία έχει χαραχθεί διαφορετική διαδρομή και είναι :
α. Για την 2η κατηγορία : Ώρα εκκίνησης 19:30
Αφετηρία η πλατεία Λάμπρου Κατσώνη – Γεωργαντά- πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) - (αριστερά) Στρατηγού Ιωάννου - πλατεία Μητροπόλεως - Ελευθερίου Βενιζέλου - Καραγιαννοπούλου - πλατεία Συνοικισμού – (αριστερά) κόμβος με Λεωφ. Δημητρίου Παπασπύρου (πρώην Αθηνών) - πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Πάρκο)- Δημάρχου Ιωάννη Περγαντά (πρώην Θεσ/νίκης) - (δεξιά) Αισχύλου - Πλαταιών - (δεξιά) Αριστοφάνους - (αριστερά) Αλιάρτου - (αριστερά) Ρούμελης κόμβος με Δημάρχου Ι.Περγαντά (πρώην Θεσ/νίκης) - (δεξιά) Χαιρώνειας - ΚΤΕΛ - 9ο Δημοτικό Σχολείο - (αριστερά) Διστόμου - (δεξιά) Ρούμελης - (αριστερά) Αγίου Αθανασίου - (αριστερά) Δελφών - Δημάρχου Ιωάννη Ανδρεαδάκη (πρώην Πεσόντων Μαχητών) – (δεξιά) Φίλωνος – (δεξιά) Γεωργαντά - πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) - (αριστερά) Στρατηγού Ιωάννου - πλατεία Μητροπόλεως - τερματισμός στο πάρκιν των πηγών της Κρύας.
Συνολικό μήκος διαδρομής ~ 10.500 μέτρα.
β. Για την 1η κατηγορία : Ώρα εκκίνησης 19:35
Αφετηρία η πλατεία Λάμπρου Κατσώνη – Γεωργαντά - πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) - (αριστερά) Στρατηγού Ιωάννου - πλατεία Μητροπόλεως - τερματισμός στο πάρκιν των πηγών της Κρύας.
Συνολικό μήκος διαδρομής 1000 μέτρα.
Σημ. Η διαδρομή αυτή μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
2. Δικαίωμα συμμετοχής: έχουν όλοι, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας, εφόσον διαθέτουν ποδήλατο και είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση έχει συμμετοχική διαδικασία και όχι αγωνιστική, γι’ αυτό ελάτε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να γίνουμε μία παρέα, να νιώσουμε τη χαρά της συμμετοχής σε μία αθλητική εκδήλωση. Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν :
στα γραφεία του Α.Κ.Ο.Λ. τηλέφωνο επικοινωνίας 22610-21100
• Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα κατατεθούν την ημέρα της εκδήλωσης, στη γραμματεία, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου.
• Η γραμματεία θα βρίσκεται στην αφετηρία της εκδήλωσης την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, από τις 19.00 .
3. Ιατρική εξέταση : όλοι οι μετέχοντες πρέπει να έχουν εξεταστεί, με δική τους ευθύνη, από γιατρό, πριν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να μετάσχουν, χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.
4. Δήλωση συμμετοχής : Στη γραμματεία της εκδήλωσης, η οποία θα βρίσκεται στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη, (αφετηρία της εκδήλωσης) την Τετάρτη 20/06/2018, από τις 19,00 .
Η συμμετοχή ανήλικων παιδιών, εκτός από τη συμπλήρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων στη δήλωση συμμετοχής τους, υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύεται και με υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα ή τον κηδεμόνα.
5. Οικονομικά: όλοι οι μετέχοντες θα μετακινηθούν στον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης, με δικά τους έξοδα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
6. Γενικά: όλοι οι μετέχοντες, πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη.
7. Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει γεύμα και μουσική εκδήλωση στο χώρο του τερματισμού.
8. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! Όλοι οι μετέχοντες οφείλουν να φορούν κράνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages