ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
http://sourta.blogspot.gr/search/label/%CE%A1%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CF%81%20%CE%91%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD
Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Συνολικές προβολές σελίδας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Η «Ρώσικη Αρκούδα» στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας

Ένα σπουδαίας σημασίας τουρνουά πόλο πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας με την παρουσία του Ναυτικού Ομίλου της πόλης μας, του Ν.Ο. Αλιβερίου και της ρώσικης MGFSO Μόσχας.
Το συγκεκριμένο τουρνουά διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία του Ν.Ο. Χαλκίδος και αφορούσε τη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 8-12 ετών.
Ήταν ένα δίωρο στο οποίο οι μικροί φίλοι του αθλήματος και μελλοντικοί πολίστες παρουσίασαν θέαμα και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Οι εμπνευστές αυτής της προσπάθειας και προπονητές του Ν.Ο.Χ. Γιάννης Αλαφάκης και Νίκος Μερκουριάδης, έδειξαν για άλλη μια φορά πόσο υπολογίζουν στην ανάπτυξη των ακαδημιών με την παρουσία ευρωπαϊκών ομάδων, έχοντας στόχο την αποκόμιση εμπειριών και την ανταλλαγή απόψεων πάνω στο άθλημα.
Η ομάδα της Μόσχας βρέθηκε για δύο εβδομάδες (03-17 Ιουλίου) στη Χαλκίδα πραγματοποιώντας κοινή προετοιμασία με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής του Ν.Ο.Χ.
Ανάλογες κινήσεις είναι προγραμματισμένες για το άμεσο μέλλον, πράγμα που αποδεικνύει ότι η ομάδα της πόλης μας έχει ρίξει το βάρος στην άνθηση ακαδημιών σε πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.        

                                                        
                            Η εφορία υδατοσφαίρισηςPosted by sourta-ferta on 8:50 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Η «Ρώσικη Αρκούδα» στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery