Συνελήφθη ημεδαπός στη Λιβαδειά, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, κατ’ εξακολούθηση - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λιβαδειά, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, κατ’ εξακολούθηση

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός, χθες (22-01-2019) το πρωί στη Λιβαδειά.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, ο 53χρονος κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2018 έως και προχθές (21-01-2019), δρώντας τις πρώτες πρωινές ώρες, προέβη στη κατ’ εξακολούθηση διάπραξη των αδικημάτων της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, σε βάρος διερχόμενων ή εργαζόμενων γυναικών, σε περιοχές της Λιβαδειάς.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάσθηκαν κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, συνολικά δέκα (10) περιπτώσεις.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν, τόσο εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, όσο και στη κατοχή του, σκούφος, γυναικείο καλσόν και είδη ένδυσης που φορούσε κατά την τέλεση των αξιόποινων πράξεών του.

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος, είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για διάπραξη παρόμοιου αδικήματος.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages