Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Αποχή απο τις εκλογές της Ρ.Α.Κ. Διρφύων-Μεσσαπίων και οδηγίες για ελεύθερη επιλογή υποψηφίων που έχουν "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ήθος, γνώση

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Διρφύων-Μεσσαπίων που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2013 από την Ο.Μ. ( Οργάνωση Μελών ) ΣΥΡΙΖΑ Διρφύων-Μεσσαπίων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μάη του '14 και συνεργάστηκε με τον τότε ανεξάρτητο συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ. με επικεφαλής τον σημερινό δήμαρχο κ. Ψαθά, συνήλθε σε συνεδρίαση και αφού έλαβε υπ' όψη :

1) Την ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ( αντιδημοκρατικές συμπεριφορές , παντελής έλλειψη διαλόγου και αποφάσεις κατά το δοκούν του επικεφαλής ) που βίωσαν οι έξι συμμετέχοντες υποψήφιοί της, (εκ των οποίων οι δυο είχαν εκλεγεί στο δ.σ. της συμπολίτευσης ), από τη συνεργασία με το συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ.

2) Το πολωτικό προεκλογικό κλίμα μέσα στο οποίο δεν ήταν διατεθιμένη να μετέλθει και το οποίο δεν συνάδει με τις αξίες της αριστεράς για συγκρότηση συνδυασμού αυτόνομης καθόδου .

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ :
1) Να μη συμμετάσχει στις προσεχείς αυτόδιοικητικές εκλογές στις 26 Μάη 2019 , ούτε αυτόνομα,, ούτε συνεργαζόμενη με άλλους συνδυασμούς .

2) Να ψηφίσει για ανάδειξη συμβούλων, σε οποιονδήποτε συνδυασμό και αν συμμετέχουν, υποψήφιους που έχουν "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ήθος, γνώση, και δυναμική να αλλάξουν το νοσηρό κλίμα που βιώσαμε από την απερχόμενη δημοτική αρχή.

*************************************************************************
Posted by sourta-ferta on 6:50 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Αποχή απο τις εκλογές της Ρ.Α.Κ. Διρφύων-Μεσσαπίων και οδηγίες για ελεύθερη επιλογή υποψηφίων που έχουν "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ήθος, γνώση �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery