Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Γιορτή Κολύμβησης για τα «δελφινάκια» του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς

Η ανταπόκριση των αθλητών και αθλητριών, στην πρόσκληση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, για την πραγματοποίηση γιορτής κολύμβησης, με αφορμή τη νέα αγωνιστική περίοδο,  ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας.
Το κολυμβητήριο, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής ¨φόρεσε τα γιορτινά του¨ με αποτέλεσμα να το χαρούν όλα τα παιδιά, καθώς και οι γονείς τους που τα συνόδευσαν και ενθάρρυναν τις προσπάθειές τους.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού & Τουρισμού του Δήμου Λεβαδέων κ. Μάριος Σάκκος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, στον σύντομο χαιρετισμό του, δεσμεύτηκε για τη συνεχή λειτουργία του κολυμβητηρίου, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.

Ο Πρόεδρος του ΑΚΟΛ κ. Αναστάσιος Ακριδόπουλος, ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των παιδιών και την παρουσία των γονιών τους στην εκδήλωση, ενημερώνοντάς τους ότι οι προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι συνεχώς κοντά υποστηρίζοντας τις προσπάθειες όλων των παιδιών που μετέχουν στις δραστηριότητες του Ομίλου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη χορήγηση αναμνηστικών συμμετοχής σ’ όλα τα παιδιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

*************************************************************************

Posted by sourta-ferta on 9:10 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Γιορτή Κολύμβησης για τα «δελφινάκια» του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery