Βασίλης Καθαροσπόρης για νέο Νοσοκομείο: «θα χτυπάμε το καμπανάκι κάθε μέρα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Βασίλης Καθαροσπόρης για νέο Νοσοκομείο: «θα χτυπάμε το καμπανάκι κάθε μέρα

Βασίλης Καθαροσπόρης για νέο Νοσοκομείο: «θα χτυπάμε το καμπανάκι κάθε μέρα, θα δίνουμε τις γνώσεις μας, τα φώτα μας και ότι άλλο γνωρίζουμε για να τρέξει, δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση για αντιπολίτευση» Ο Βασίλης Καθαροσπόρης και μέλη της Δημοτικής Παράταξης ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ παρευρέθησαν στη σύσκεψη των φορέων για το Νέο Νοσοκομείο, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας χθες, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019.
Το μήνυμα του Βασίλη Καθαροσπόρη ήταν σαφές, παροτρύνοντας ξεκάθαρα όλους τους φορείς να δράσουν άμεσα και με όλες τους τις δυνάμεις προς το καλό της πόλης μας.
Η ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στέλνει μήνυμα ενότητας, λειτουργώντας συμφιλιωτικά με όλες τις δυνάμεις της περιοχής και στοχεύοντας στην εξυπηρέτηση του κοινού συμφέροντος, απορρίπτοντας το φαύλο κύκλο της στείρας επίρριψης ευθυνών.
Ο Βασίλης Καθαροσπόρης έκανε λόγο στην αρχή της τοποθέτησής του για δύο διακριτά βασικά θέματα: την ολοκλήρωση των συνόδων έργων του Νοσοκομείου και την επιτακτική ανάγκη επίλυσης των πολλών προβλημάτων του ήδη ελλιπούς προσωπικού, που προφανως θα διογκωθούν στο νέο - και αρκετά μεγαλύτερο - Νοσοκομείο, θεωρώντας όμως τα δύο αυτά κρίσιμα θέματα αλληλένδετα.
Τόνισε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να σεβαστούν τη Χαλκίδα, η οποία είναι και η πολυπληθέστερη πόλη της Περιφέρειας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει "ο καθένας μας να πάρει ένα κομμάτι ευθύνης εκεί που μπορεί να παίξει μπάλα", διαθέτοντας εαυτόν να συνδράμει τη συνολική προσπάθεια με κάθε του δύναμη.
Αποκρινόμενος προς τους δύο παρισταμένους βουλευτές, κ.κ. Ζεμπίλη και Πνευματικό, τους ζήτησε να πιέσουν με όλες τους τις δυνάμεις προς την επιτάχυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

«Η σημερινή μέρα δεν είναι για να πούμε ποιος φταίει»

Χαρακτηριστική η φράση αυτή του Βασίλη Καθαροσπόρη, ο οποίος στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι είναι ανούσια η ανάλωση χρόνου και ζωτικής ενέργειας σε αλληλοκατηγορητήρια και μομφές, καθώς πρέπει να συσπειρωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για το κοινό καλό.
Το έργο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "ταλαιπωρήθηκε" εξαρχής από τη λανθασμένη επιλογή χώρου και η "καυτή πατάτα" του κωλύματος των συνοδών έργων με την Αρχαιολογία πέρασε στα χέρια της Αυτοδιοίκησης, θεωρώντας τα έξοδα που καλείται αυτή να καταβάλει, όπως το ποσό των 70.000 ευρώ - που κοστίζει το συνοδό έργο της ύδρευσης - ως ήσσονος σημασίας μπροστά στην αναίτια πολυετή καθυστέρηση του σημαντικού αυτού έργου.
Χωρίς "ταμπέλες", κάλεσε τους φορείς να βάλουν ο καθένας "το λιθαράκι τους", τόσο αναφορικά με τα συνοδά έργα του Νοσοκομείου όσο και με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, προτρέποντας τους Βουλευτές Ευβοίας να πιέσουν το ΚΑΣ προς την κατεύθυνση που είναι αναγκαία για την αποπεράτωση του έργου του νέου Νοσοκομείου και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της πολυπληθέστερης πόλης της Περιφέρειας, της Χαλκίδας.


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages