ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
http://sourta.blogspot.gr/search/label/%CE%A1%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CF%81%20%CE%91%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD
Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Συνολικές προβολές σελίδας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα “Ψυχολογία για όλους” από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τον Δήμο Χαλκιδέων

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και η Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων διοργανώνουν μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο “Ψυχολογία για όλους”, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους δημότες και έχει ως σκοπό να τους μυήσει στον κόσμο της Ψυχολογίας. 
Οι εγγραφές στο πρόγραμμα θα πραγματοποιούνται μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2021 και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 1 Φεβρουαρίου 2021. Η διάρκεια του προγράμματος είναι δωδεκάμηνη και ο τρόπος διδασκαλίας μεικτός, δηλαδή ο κάθε δημότης μελετά μόνος του το πλούσιο ψηφιακό υλικό, το οποίο αναρτάται σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ή αποστέλλεται με email, ενώ προβλέπονται δώδεκα δίωρες (μια κάθε μήνα) συναντήσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα zoom, κατά την οποία θα υπάρχει ζωντανή αλληλεπίδραση με τον εκάστοτε διδάσκοντα. 
Το πρόγραμμα μοριοδοτείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για ορισμένες ειδικότητες (π.χ εκπαιδευτικούς), ενώ αποδίδει σε όλους Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET (22,5). Τα ετήσια δίδακτρα, λόγω της συνεργασίας με τον Δήμο, ορίζονται στα 100 ευρώ (σε 2 δόσεις).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν είτε ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://bit.ly/380Cmy1 είτε τηλεφωνικά στα 22510 36520, 22510 26580, 22510 45006 (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) και στο 6948900900 (Χονδρογιάννη Σοφία, Αντιδήμαρχος Υγείας Δήμου Χαλκιδέων).

Γραφείο Τύπου 
*************************************************************************

Posted by sourta-ferta on 10:50 π.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα “Ψυχολογία για όλους” από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τον Δήμο Χαλκιδέων �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery